La Fira Gastronòmica “Tasta Gandia” se durà a terme del 9 al 11 de juny en el Moll dels Borja de la platja de Gandia. Aquest esdeveniment complementarà la 48a edició del Concurs Internacional Fideuà de Gandia i Gastronomia, que tindrà lloc el 8 de juny. Amb la participació de 30 participants nacionals i internacionals, escoles de cuina i un jurat de xefs reconeguts, la fira busca posicionar Gandia com un destí destacat en termes gastronòmics. Els restaurants de Destí Safor, l’associació local d’hostaleria, realitzaran demostracions en directe i degustacions per promocionar l’excel·lència culinària de la ciutat.

La Fira Gastronòmica comptarà amb sis zones temàtiques, que inclouen showcookings, concerts, una barra de begudes, tastets, animació infantil i la zona principal de “Tasta Gandia”. Aquí estaran presents restaurants populars com El Telero, Alquimia, Vins i Més, La cuina de Karlos, Street Food by Chema Soler i l’Associació de Pastissers de Gandia. José Manuel Navarro, president de Destí Safor, va expressar: “L’objectiu de la fira és promoure la gastronomia local i els productes de proximitat, així com destacar els empresaris de Gandia”.

Durant els tres dies de l’esdeveniment, els visitants podran gaudir de “l’Esmorzar Popular”, realitzar tastets de vins, vermut i gin tonic, i degustar les tapes elaborades pels diferents representants de l’hostaleria local. La fira començarà amb un showcooking a càrrec del Restaurant Chef Amadeo i finalitzarà amb un concert de La Sede el primer dia. Dissabte hi haurà tres showcookings, diverses tastets i tancarà amb el concert “Festa Spotify Gandia”. Finalment, diumenge comptarà de nou amb l'”Esmorzar Popular”, un showcooking a càrrec de Pepe Cotaina i la prova de Vermut amb Bodegues Xaló per concloure l’esdeveniment.

Font: VisitGandia.com

Llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *