La Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme ha difós el calendari de fires comercials que tindran lloc en la Comunitat Valenciana durant l’any 2024

Sota la direcció de Maria Isabel Sáez Martínez, directora general de Comerç, Artesania i Consum, esta iniciativa cerca impulsar l’activitat econòmica i fomentar la interacció comercial a la regió.

Entre les destacades fires es troba la Fira Internacional de la Moda Infantil i Juvenil (FIMI), programada del 25 al 27 de gener a València. Este esdeveniment no sols ofereix una plataforma única per als dissenyadors i professionals de la moda infantil, sinó que també atrau a visitants interessats en les últimes tendències del sector.

Així mateix, el calendari inclou el Saló del Manga, que es durà a terme del 20 al 21 d’abril a Alacant. Este esdeveniment, submergit en la cultura japonesa, ofereix als amants del manga i l’animació japonesa l’oportunitat d’explorar i gaudir de diverses expressions artístiques i culturals.

Estes fires, i altres que abasten des de l’estètica i la bellesa fins a la indústria automotriu, representen oportunitats valuoses per a empresaris, professionals i entusiastes de diversos sectors en la Comunitat Valenciana. El calendari del 2024 promet una rica varietat d’esdeveniments comercials que contribuiran al dinamisme econòmic i cultural de la regió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *