Dimarts que ve 5 de desembre, de 12.30 a 15:00h, se celerbará la 13a Fira Gastronòmica Intercultural al Campus de Gandia

En esta fira gastronòmica podràs degustar els plats tradicionals del país de procedència de l’alumnat que cursa els seus estudis universitaris al Campus de Gandia. Procedents de països tan diversos com Alemanya, la Xina, França, Itàlia… les i els estudiants prepararan plats típics dels seus països. I qui s’acoste fins als estands, que estaran situats en l’Àgora del centre, podrà provar-los per un mòdic preu. 

[Img #33732]

A més de la fira intercultural, s’han programat des de l’Oficina Internacional del centre jocs entretinguts i premis interessants amb raó del tema de la Food Fair d’enguany, en la qual es combinen el plaer de degustar menjar deliciós i l’emoció de resoldre misteris.

En quant als alumnes que vulguen participar com a cuiners, l’Oficina internacional ofereix facilitats com ECTS per participar o el finançament dels plats. En el següent document estan tots els detalls

El dimarts, 5 de desembre, de 12.30 a 15.00 hores, acosta’t fins a la Intercultural Food Fair. I recorre el món sense eixir del campus, degustant plats tradicionals de diferents països.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *