Gandia es prepara per a rebre el Mukend Fest, un esdeveniment solidari que promet convertir-se en una tradició a la ciutat. Organitzat per Mumbai Clothing en col·laboració amb la Fundació Next2U by Buñoleras, el festival té com a objectiu principal fer costat al Menjador Social de Gandia. La cita està programada per al pròxim 10 de febrer, transformant els carrers del centre històric en un vibrant escenari de color, on tots els beneficis obtinguts es destinaran a esta noble causa.

La jornada començarà amb un mercat ambulant solidari en el Passatge Lombard de Gandia, oferint una varietat de productes amb finalitats benèfics. A continuació, es duran a terme tres tastos de vi, en col·laboració amb El Celler del Passatge, i un lloc de tatuatges solidaris, on 40 persones podran contribuir amb 35 euros cadascuna. A més, hi haurà activitats infantils, incloent-hi un contacontes a les 12.00 hores.

La vesprada s’omplirà de música i festa amb el “tardeo”, protagonitzat pel grup Sense Comentaris en l’edifici de Foment. Les entrades per a este esdeveniment es van esgotar en tan sols 26 hores, però l’organització ha habilitat una fila 0 per a aquells que desitgen col·laborar. La ràpida organització de l’esdeveniment en una setmana sorprén a tots, i la propietària de Mumbai Clot

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *