Durant la XIV Edició dels Premis SICTED-2024, celebrada en Fitur i organitzada per la Secretaria d’Estat de Turisme juntament amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), Gandia es va destacar com un de les millors destinacions turístiques quant a excel·lència i qualitat de servicis. Este reconeixement, certificat per SICTED, va posicionar a Gandia en segon lloc entre les 257 destinacions turístics d’Espanya.

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i la regidora delegada de turisme, Balbina Sendra, van rebre el Segon Premi en la categoria de Millor Destí SICTED, durant la cerimònia de lliurament de reconeixements públics. Per a Sendra, este assoliment és significatiu i reflectix el compromís continu de Gandia amb la millora de la qualitat en la gestió turística.

L’impuls del projecte SICTED a Gandia demostra el compromís del destí amb la competitivitat i l’excel·lència en els servicis turístics. En l’actualitat, Gandia compta amb 122 servicis que renovaran el seu compromís de qualitat, juntament amb 17 nous servicis que busquen obtindre la distinció per primera vegada. A més, altres 28 servicis continuen treballant en el projecte per a aconseguir esta distinció.

Este reconeixement consolida el posicionament de Gandia com una destinació turística de qualitat, recolzat per l’esforç conjunt d’institucions, professionals i servicis turístics en la millora contínua de l’experiència del visitant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *