Gandia es prepara per a l’emocionant Festival dels Fanals, una celebració organitzada per Moll Motor i l’Ajuntament en honor a l’Any Nou Xinés. L’esdeveniment, programat per al dissabte 24 de febrer, oferirà una experiència cultural única, amb una varietat d’activitats que van des de tallers de cal·ligrafia fins a degustacions de te i cuina xinesa.

El Festival començarà a les 17.00 hores en la plaça Major, on els assistents podran participar en diversos tallers dissenyats per a submergir-se en la rica cultura xinesa. A les 18.30 hores, partirà una vibrant cavalcada des de Moll Motor, recorrent els principals carrers de la ciutat abans de culminar en la plaça Major amb un espectacle de focs artificials i actuacions culturals.

La directora de Comunicació de Moll Motor, María Moragues, anticipa un esdeveniment ple de diversió i aprenentatge, amb activitats per a totes les edats. La iniciativa ha rebut el suport entusiasta de l’Ajuntament, que veu en este Festival una oportunitat per a impulsar el comerç local i enriquir la vida cultural de la ciutat.

Llegir més sobre la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *