Els jardins de la Marquesa es preparen per a rebre la XXIII edició de Marquesa Concerts, un esdeveniment musical que es durà a terme del 18 de maig al 15 de juny, oferint un programa de concerts que donarà inici a les 21.30 hores.

Balbina Sendra, regidora delegada de Cultura, va destacar la importància d’esta iniciativa, avançant la seua presentació quasi un mes per a atraure a més turistes, aprofitant l’afluència durant les celebracions de les Falles. Sendra va comentar: “Sabem que el nostre cicle té un públic fidel a Gandia, però apostem per combinar cultura i turisme. Volem que aquells que encara no han tingut l’oportunitat de gaudir-ho tinguen més temps que mai per a adquirir les seues entrades, que ja estan disponibles per a la venda”.

El director de la Casa de la Marquesa, Eudald González, va assenyalar el compromís d’incloure en la programació a talents emergents de la Comunitat Valenciana, destacant el potencial dels artistes seleccionats per a aconseguir reconeixement en festivals de renom.

La programació inclou els següents concerts:

Les entrades per a cada concert tenen un preu de 12 euros, excepte per a ‘La Maria’, que és gratuït. A més, s’oferix un descompte de 2 euros per a aquells que posseïsquen el Carnet Jove, de pensionista o la Targeta Daurada. Les entrades estan disponibles en www.instanticket.es i en la taquilla de la Casa de la Cultura, de dilluns a dissabte en horari d’11 a 14 hores i de 18 a 20 hores, així com 30 minuts abans de cada concert.

Per a aquells interessats a assistir a tots els concerts, s’oferix un abonament per 36 euros, amb un descompte de 6 euros per als posseïdors dels esmentats carnets. Estos abonaments només poden ser adquirits de manera presencial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *