La regidora de Comerç de Gandia, Elena Moncho, i la regidora de Turisme, Balbina Sendra, van presentar la iniciativa ‘Destapa’t’, que es durà a terme el primer dijous de cada mes des del 4 de setembre fins al 5 de desembre.

En la presentació també van participar Amadeo Faus, president de Destí Safor, Pedro Izquierdo, president de l’Associació de Comerciants del Centre Històric, Viktoria Avramenko, presidenta del comerç del Grau, i Julio Cantó, president de l’Associació Comerç de Gandia.

L’edició d’este any de ‘Destapa’t’ introduïx dos modalitats: una per a bars, que oferiran una tapa amb beguda per 5 euros, i una altra per a restaurants, que serviran plats gurmet a partir del mateix preu. Esta iniciativa cerca incentivar el consum en l’hostaleria i dinamitzar els negocis locals. Moncho va destacar que el termini perquè els establiments s’adherisquen a la iniciativa finalitza el 14 de juny, i Sendra va ressaltar que ‘Destapa’t’ és crucial per a desestacionalitzar i dinamitzar el municipi, generant sinergies importants per al turisme local.

Font: SaforGuia

Actualment, 26 locals del nucli urbà i del Grau ja s’han sumat a ‘Destapa’t’, i Faus va animar a més establiments a participar, recordant que ara és gratis unir-se. Els bars i restaurants podran competir pel premi a la millor tapa de Gandia, amb un jurat gastronòmic extern encarregat de la selecció.

A més, els clients rebran un “passaport Destapa’t” i podran participar en un concurs si visiten entre 10 i 15 locals. Moncho també va assenyalar que els comerços oferiran una o dos hores de pàrquing gratuït i un euro de descompte en establiments participants per als compradors del centre històric.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *