La setmana passada, la Diputació de València, a través de la seua marca València Turisme, va participar en l’Spain Tourism European Summit 2024, celebrat a Toledo

Este esdeveniment, organitzat per Turespaña, va reunir agents de viatges i turoperadors europeus amb l’objectiu de potenciar la comercialització de l’oferta turística de la província de València en els mercats europeus. Durant les jornades, València Turisme es va enfocar a promoure la riquesa i diversitat de la seua oferta turística per a atraure a un major nombre de visitants internacionals.

L’esdeveniment va comptar amb la participació de 74 agents de viatges i turoperadors provinents de ciutats com Londres, Dublín, Berlín, Frankfurt, Munic, Oslo, Copenhaguen, Estocolm, Hèlsinki, Varsòvia, Viena, Zurich, la Haia, Brussel·les, París, Milà, Roma i Lisboa.

Estos professionals del sector turístic es van reunir amb 93 representants d’empreses i destinacions turístiques espanyoles, entre els quals destacava la representació de la província de València. Les reunions van permetre establir contactes clau i explorar oportunitats de col·laboració per a impulsar el turisme a la regió.

L’Spain Tourism European Summit 2024 forma part de l’estratègia de Turespaña per a fomentar la sostenibilitat econòmica del sector turístic a través de la promoció de productes i servicis d’alta qualitat. Esta acció estratègica cerca afegir major valor a l’oferta turística espanyola, fent costat a destins com València en el seu esforç per atraure a visitants d’alt valor i millorar la competitivitat en el mercat europeu.

Font: Safor Guia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *