La regidora de Patrimoni de Gandia, Alícia Izquierdo, i el director del Museu Arqueològic de Gandia (Maga), Joan Negre, han presentat un programa ampliat de visites guiades a espais patrimonials de la ciutat, disponible del 20 de juny al 15 de setembre.

Enguany, l’oferta inclou nous llocs com la Torre dels Parells i la Cova dels Meravelles, que se sumen als ja coneguts Castillo de Bairén, Cova del Parpalló, Morabit de Marxuquera i el Maga. Les visites tindran un preu d’1 euro en tarifa reduïda i 2 euros en tarifa general, amb accés gratuït per a residents de Gandia durant la primera setmana de cada mes.

Les visites estaran programades en horaris específics per a aprofitar les vesprades d’estiu, una estratègia que no s’implementa a l’hivern. La Torre dels Parells obrirà els dijous a les 19 hores, el Castell de Bairén els divendres a les 19 hores i el Maga els dissabtes a les 12 hores. La Cova del Parpalló rebrà visitants els dissabtes a les 18 hores i els diumenges a les 10 hores, mentres que el Morabit i la Cova dels Meravelles estaran disponibles l’últim diumenge de cada mes. Les reserves per a totes les activitats, excepte les visites al Maga, hauran de realitzar-se prèviament a través de la pàgina web ‘visitgandia.com’ o per correu electrònic a ‘difusiomaga@gandia.org’.

Joan Negre va destacar que en els últims cinc anys, el nombre de visitants als llocs patrimonials de Gandia ha crescut exponencialment, passant de tindre només la Cova del Parpalló oberta al públic a incloure cinc nous espais. Esta expansió reflectix l’èxit i la creixent demanda per conéixer el ric patrimoni històric i cultural de la ciutat.

Font: Saforguia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *