La setmana passada, l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i la regidora de Turisme, Balbina Sendra, van participar en la cerimònia de lliurament dels Premis Diversa.

En la seua octava edició, estos premis destaquen la contribució d’institucions, empreses i personalitats en la sensibilització i defensa de la diversitat LGTBI. Durant l’acte, Sendra va rebre la distinció que acredita a Gandia com a membre de la Xarxa Espanyola de Destins per la Diversitat, una iniciativa que busca fomentar un turisme i un entorn empresarial més inclusiu per a la comunitat LGTBI.

Prieto i Sendra van expressar la seua satisfacció per este reconeixement, que reafirma a Gandia com un destí inclusiu. Van destacar que este assoliment afavorirà la creació de sinergies amb altres institucions i col·lectius, la qual cosa beneficiarà l’ocupació turística. La inclusió de Gandia en esta xarxa és un pas important per a promoure la diversitat i la inclusió en l’àmbit turístic, enfortint la seua posició com un referent en la defensa dels drets LGTBI.

Font: Gent de la Safor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *