Este cap de setmana se celebra a Gandia la sexta edició del Pirata Beach Fest, un esdeveniment que atraurà a més de 100,000 persones del 10 al 13 de juliol.

Balbina Sendra, regidora de Política Festiva, Cultura i Turisme, i Duke Abengózar, promotor i director del festival, van presentar l’esdeveniment, destacant el seu impacte positiu en el comerç, l’hostaleria i la indústria local.

Sendra va elogiar la continuïtat del festival, qualificant-lo com una aposta valenta i un referent nacional. El festival comptarà amb un concert especial de comiat del grup ZOO. Abengózar va expressar la seua satisfacció pel creixement del festival, que ha passat de ser un xicotet projecte a convertir-se en el segon més important de rock i rap a Espanya, només superat pel ViñaRock.

Els abonaments estan esgotats i les entrades per al dissabte també, quedant poques disponibles per a dijous i divendres. Abengózar va indicar que la zona d’acampada ja estarà llesta el dimecres per a rebre a 5,000 persones i que la demanda d’allotjament és alta a causa de l’augment en l’edat dels assistents, els qui busquen opcions més còmodes com a càmpings, apartaments i hotels.

Font: Som Gandia

El Grup ZOO Anuncia el seu Adeu Definitiu

El grup gandiense ZOO ha va anunciar el seu comiat definitiu a través d’un emotiu vídeo en Instagram. La banda, que ha aconseguit grans èxits en l’última dècada i va omplir el WiZink Center de Madrid i el Palau Sant Jordi de Barcelona amb la seua música en valencià, s’acomiadarà del seu públic amb una gira final.

El tour de comiat va incloure 11 concerts i conclourà a la seua ciutat natal, Gandia, amb una última actuació en el Pirata Beach Festival.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *