El Ministeri d’Indústria i Turisme, a través de la Societat Mercantil Estatal per a la Gestió de la Innovació i les Tecnologies Turístiques (SEGITTUR), portarà el seu exitós model de Destinació Turística Intel·ligent (DTI) a l’Equador. L’objectiu és treballar amb la ciutat de Quito, la capital i la més gran del país, per a convertir-la en una destinació turística intel·ligent.

Font: Destinos Turísticos Inteligentes

Alguns dels beneficis que s’esperen en aplicar la metodologia DTI a Quito inclouen:

  1. Millora de l’experiència del turista: La implementació de tecnologies intel·ligents permetrà oferir servicis més eficients i personalitzats als visitants.
  2. Major interacció entre turistes i residents: La ciutat podrà fomentar la participació activa de la comunitat local en l’experiència turística.
  3. Ús de tecnologia de manera transversal: L’adopció de solucions tecnològiques contribuirà a una gestió més eficient i sostenible del destí.
  4. Millora de la gestió de la sostenibilitat: Es promouran pràctiques responsables per a preservar l’entorn natural i cultural.
  5. Creació de sinergies i aprofitament eficient dels recursos: La col·laboració entre diferents actors enfortirà el desenvolupament turístic.

Enrique Martínez, president de SEGITTUR, va expressar la seua satisfacció per treballar amb Quito en la seua conversió a destinació turística intel·ligent. Este enfocament innovador contribuirà a elevar la competitivitat i la qualitat de la gestió en el destí equatorià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *