La Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) ha sigut l’escenari d’un destacat “showcooking” protagonitzat per José Manuel Navarro de Casa Jose, qui ha ressaltat l’exquisida oferix culinària de Gandia. Este esdeveniment se suma a les activitats dins del creixent fenomen del “turisme gastronòmic”, atraient a nombrosos visitants a la ciutat.

Durant el “showcooking”, s’ha impulsat el coneixement sobre plats típics elaborats amb productes autòctons. A més, es van anunciar dues jornades gastronòmiques que tindran lloc en els pròxims mesos: “El mes gastronòmic de l’albergínia llistada de Gandia” (del 15 de juny al 14 de juliol) i “La quinzena de l’escamarlà de Gandia” (del 31 d’agost al 15 de setembre).

La participació de Gandia en l’esdeveniment també s’ha aprofitat per a promocionar la fira gastronòmica “Tasta Gandia”. Este dissabte, es durà a terme un altre “showcooking”, esta vegada a càrrec d’Avelino Alfaro, president de l’Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia, qui destacarà el plat més internacional de la regió i presentarà el Cartell de la 49 edició del Concurs Internacional Fideuà de Gandia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *