Disset restaurants, de la mà de DestíSafor, oferiran la possibilitat de degustar plats únics amb lescarmalà de Gandia com a principal atractiu, començant el dia 4 de setembre i arribant a la fi el dia 18 d’aquest mes, en un intent de donar-li l’importancia que es mereix al marisc que habita en les rodalies de la capital de la Safor

Els menús gatronòmics que empren el escarmalà com a producte estrela compartiran tres principis claus d’aquest aliment: frescura, proximitat i qualitat. Exemples d’aquestos plats que podrem probar a la quinzena son: pernil i escarmalá, escarmalà sufocat, arròs melós d’escamarlà, escarmalà de Gandia en gabardina o escamarlà arrebossat sota llit d’albergínia.

La llista dels restaurants en els que podrem gaudir de la Quinzena de l’Escarmalà es la següent:

Font: Som Gandia

Llegir mes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *