Valencià 2018

Comunica2

Congrés internacional sobre xarxes socials, comunicació i màrqueting digital. Es realitzen tallers i ponències, a més de presentacions científiques i professionals, amb la participació d’experts en la matèria (més…)
Read More
Valencià 2018

Cortoons

Festival internacional dedicat als curtmetratges d’animació. Terreny d’experimentació audiovisual en aquests últims anys. De gran repercussió mediàtica i de gran assistència. (més…)
Read More
Valencià 2018

Jornades sobre l’hospitalitat mediterrània i innovació amb marc de transformació turística.

Programa transformador que, basat en els principis que regeixen el codi ètic del turisme de la Comunitat Valenciana i la llei de Turisme oci i hospitalitat, transmet a prestadors de serveis turístics, gestors de destinacions, estudiants i societat en general, els valors de la nostra hospitalitat.
Read More
Valencià 2018

AEDEM

Es va realitzar el congrés Acadèmia europea de direcció i economia de l’empresa, la seva XXXII edició, amb un gran nombre d’assistents d’àmbit nacional i internacional, amb el lema “Cap a la millora social, econòmica i empresarial: avenços multidisciplinaris en innovació, turisme i enginyeria “. (més…)
Read More
Valencià 2018

Jornades sobre el turisme intel·ligent

Primeres jornades sobre turisme intel·ligent, únic en el sector a la província de València. Aquestes jornades ofereixen un fòrum per als assistents de la indústria, el món acadèmic, les administracions i altres organitzacions perquè intercanviïn i comparteixin activament les últimes investigacions i estudis de casos d’èxit sobre Màrqueting turístic, innovació i noves tecnologies. També hi va haver una trobada de startups de nova creació relacionades amb les TIC en viatges i turisme.
Read More
1 2